Stackars blogg

Det går inte direkt bra för den här bloggen. Jag lyckas inte riktigt hålla igång den. Är bara min personliga blaj-blogg som orkar hålla sig i livet. Inget är dock förändrat, jag är fortfarande en shoeaholic! ÄLSKAR SKOR! Som den här t.ex.:


899kr från modekungen.se


En skoblogg är född

Jag startade den här bloggen redan 2007, men av nån anledning kom den aldrig igång. Jag slängde in lite sporadiska inlägg här och där, men hann inte riktigt med.
År 2007 jobbade jag som butikschef och inköpsassistentMixages skokedja i Stockholm, det var ett grymt roligt jobb och det var där som min "besatthet" för skor väcktes till liv.

Just nu jobbar jag på H&Ms huvudkontor som inköpsassistent på tights samtidigt som jag ska påbörja en skodesignutbildning i slutet av februari.
Jag har även jobbat som biträdande butikschef på Sveriges största Gina Tricot och som assistent på Fashion By C där jag fick chansen att designa några egna väskor och skor som kommer ut till våren :)


Tanken med bloggen är att du ska få ta del av det senaste och det som kommer att bli stort inom skor. Du kommer även att få följa min karriär inom modebranchen och jag delar gärna med mig av tips och råd.

Målet är självklart att shoeaholic.blogg.se ska bli Sveriges bästa och mest inspirerande skoblogg för alla skoälskare runt om i Sverige.



See you around my friend! :)


RSS 2.0